skip to Main Content
42 17 96 42

Hvem af dine elskede har du dræbt i dag?

Kill your darlings - slagt dine hellige køer (foto: Paul Moore/Photoxpress)Først vil jeg lige berolige dig. Dette er ikke en selvmelderside for folk med morderiske tendenser.

Hvis du virkelig har slået nogen ihjel, så ring til 114 og meld dig selv.

Det er derimod en omskrivning af det gode råd “Kill your Darlings!”, som i korthed går ud på at, vi skal slagte vores hellige køer, hvis vi vil have en god forretning.

Bedemand i hvidt med polkaprikker

Hvis du er blevet forelsket i hvid med polkaprikker og bare vil have det overalt i dit liv – også på din hjemmeside, dine brochurer og dit visitkort, så er det ikke nødvendigvis godt for din forretning.

Hvis du har en bedemandsforretning, så kan det godt være, at kunderne vil finde det mere end almindeligt mærkeligt. Så søger de hen til dine konkurrenter, som har taget udgangspunkt i kundens forventninger og ønsker. Dine kæpheste er ikke hvad de efterspørger eller forventer, såeh, bye bye.

Der vil sikkert være andre, som også elsker hvidt med polkaprikker, men sikkert ikke nok til at drive en bedemandsforretning med succes.

Hvem skal dø?

Så hvem skal dø? din forretning? dine hellige køer? Valget er dit.

Hvilke ting føler du meget stærkt for i din forretning? Er det dit logo? Firmafarven, skrifttypen eller noget helt femte?

Hvornår har du sidst spurgt dig selv om, i hvilken grad det understøtter det, som du gerne vil stå for? Er det stadig up-to-date eller er det et levn fra en anden tid? Det, som var guldkorn i sidste årtusinde, behøver ikke være det mere.

Jeg har også mine hellige bjørne, som jeg prøver at være opmærksom på at holde nede.

Engang var jeg fascineret af lange, snørklede ord. Jo flere stavelser, jo bedre. Nu tænker jeg, at man ikke behøver at bruge 5 stavelser, hvis man kan nøjes med 2-3 stykker. Det har gjort det nemmere for læseren at tygge sig igennem mine tekster.

Hvilke hellige køer, aber, giraffer eller andet har du slagtet? Og hvad har det betydet? Eller hvilke hellige dyr kan din forretning have glæde af  bliver slagtet?

Del med os andre. Jeg skal nok lade være med at sladre til Dyrenes Værn.

Share Button

Bjørn Johansen

Jeg hedder Bjørn Johansen. Jeg har en marketing- og kommunikationsbaggrund, som jeg bruger i mit arbejde. Det er især den digitale markedsføring, som har min interesse.

This Post Has 2 Comments
  1. […] er også helt sikkert: Alle detaljer skal med. INTET kan skæres væk, for det hele er jo relevant. At skære i indholdet ville være det samme som at skære i dig selv. Og det er jo på grænsen til selvdestruktion. Og det er jo ikke det, som er formålet med dit […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Du kan også få en mail om opdateringer uden at skrive en kommentar.

Back To Top