Søg

Hvem af dine elskede har du dræbt i dag?

Kill your darlings

Først vil jeg lige berolige dig. Dette er ikke en selvmelderside for folk med morderiske tendenser. Hvis du virkelig har slået nogen ihjel, så ring til 114 og meld dig selv.

Det er derimod en omskrivning af det gode råd “Kill your Darlings!”, som i korthed går ud på at, vi skal slagte vores hellige køer, hvis vi vil have en god forretning og gode resultater.

Bedemand i hvidt med polkaprikker

Er du blevet forelsket i hvidt med røde polkaprikker og bare vil have det overalt i dit liv – også på din hjemmeside, dine brochurer og dit visitkort, så er det ikke nødvendigvis godt for din forretning.

Hvis du har en bedemandsforretning, så kan det godt være, at kunderne vil finde det mere end almindeligt mærkeligt. Så søger de hen til dine konkurrenter, som har taget udgangspunkt i kundens forventninger og ønsker. Dine kæpheste er ikke hvad de efterspørger eller forventer, såeh, bye bye.

Der vil sikkert være andre, som også elsker hvidt med polkaprikker, men sikkert ikke nok til at drive en bedemandsforretning med succes. Det er sjældent, at “rustvogne” er hvide med polkaprikker og at bedemanden er iført hvidt jakkesæt med masser af røde polkaprikker. Det er der sikkert en grund til…

Hvem skal dø?

Så hvem skal dø? din forretning? dine hellige køer? Valget er dit.

Hvilke ting føler du meget stærkt for i din forretning? Er det dit logo? Firmafarven, skrifttypen eller noget helt femte?

Hvornår har du sidst spurgt dig selv om, i hvilken grad det understøtter det, som du gerne vil stå for? Er det stadig up-to-date eller er det et levn fra en anden tid? Det, som var guldkorn i sidste årtusinde, behøver ikke være det mere.

Jeg har også mine hellige bjørne, som jeg prøver at være opmærksom på at holde nede.

Engang var jeg fascineret af lange, snørklede ord. Jo flere stavelser, jo bedre. Nu tænker jeg, at jeg ikke behøver at bruge 5 stavelser, når jeg kan nøjes med 2-3 stykker. Det har gjort det nemmere for læseren at tygge sig igennem mine tekster.

Hvilke hellige køer, aber, giraffer eller andet har du slagtet? Og hvad har det betydet? Eller hvilke hellige dyr kan din forretning have glæde af  bliver slagtet?

Del med os andre. Jeg skal nok lade være med at sladre til Dyrenes Værn.

PS: Hvis du virkelig bare ER til hvidt med røde polkaprikker og det giver dit liv værdi, så find et sted, hvor prikkerne er en styrke.

Læs også

2 reaktioner

Skriv et svar

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med