Søg

Når du har brug for hjælp til din markedsføring,
har du brug for Bjørn Johansen

FAQ - Bjørn Johansen

 • Hvad foretrækker du at arbejde med?
  Jeg er mest til digital markedsføring (e-mail marketing, web editor, content marketing], copywriting og storytelling. Jeg er mere til praktisk hands-on end strategi på overordnet plan. Tag gerne et kig på mit “omvendte jobopslag”.

 • Hvor skal din arbejdsplads ligge?
  Jeg bor i Køge. Jeg foretrækker, at min arbejdsplads under normale omstændigheder kan nås på max. en time med enten bil eller offentlige transportmidler.

 • Hvilken arbejdsform har du det bedst med?
  Jeg foretrækker at arbejde under “frihed under ansvar” og at mine beføjelser svarer til mit ansvar. I mine seneste ansættelser har der været gode muligheder for at arbejde hjemme. Det er jeg stor tilhænger af. Jeg vil dog ikke undvære at være på kontoret, for jeg vil kunne mærke pulsen i virksomheden, sparre med mine kolleger, spise frokost med mine kolleger og være en synlig del af virksomheden.

 • Foretrækker du teamwork eller enkeltmandsopgaver?
  Det afhænger af opgaven. Nogle opgaver vil jeg helst klare alene, hvor andre er bedst i teams. Jeg ville “dø”, hvis jeg altid var alene og ikke havde nogen at sparre med.

 • Hvordan har du det med vikariater, projektansættelser eller deltidsansættelse?
  Mit ønske er at være i fuld beskæftigelse. Kan det ikke være i et fast job på fuld tid, er jeg åben for de øvrige muligheder. Så hvis du kan bruge mig til at løse dine marketingopgaver et antal timer om ugen/måneden, hold dig ikke tilbage.

 • Hvordan har du det med rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet?
  Det har jeg det godt med, så længe det holdes på et niveau, som ikke overstiger 20 rejsedage om året. Nationalt og internationalt.

 • Er du typen, der altid har forladt kontoret to minutter efter den officielle arbejdstids ophør? Og som lander 2 sekunder i officiel arbejdstids begyndelse?
  Nej! Og Nej! Jeg foretrækker en fleksibel hverdag. Det betyder, at jeg nogle gange møder tidligt/går sent og andre gange kommer til “direktørtid” eller går tidligt. Det hænger selvfølgelig sammen med de opgaver, der skal løses. Fleksibilitet går begge veje.

 • Orden eller kaos?
  Livet giver begge dele, så det gælder om at få det bedste ud af det. Jeg er pragmatiker. Jeg foretrækker at have styr på ting. Opstår der kaos, bestræber jeg mig på at finde en brugbar løsning.

 • Hvornår kan du starte, hvis jeg ønsker at ansætte dig?
  Efter aftale. Lad os tage snakken om, hvad der passer bedst. Kontakt mig på 42 17 96 42 eller via kontaktformularen herunder.

 • Er det korrekt, at du i høj grad er leveringsdygtig i dårlige vittigheder?
  Der er sikkert nogen, som mener at det er dårlige vittigheder. Sikkert er det, at humor og glimt i øjet er en del af pakken. 

 • Hvad får du fritiden til at gå med?
  Sammen med min familie. Jeg kan lide at rejse og opleve nye ting. Det satte Corona en effektiv stopper for, men nu der er ingen begrænsninger (udover økonomiske). Min kone har lokket mig til at spille Pokemon Go. Det er også en god undskyldning for at komme ud og gå, samt besøge nye steder.
  Der bliver også tid til at løfte på tunge ting, cykle på stedet og slå på uskyldige sandsække i det lokale fitnesscenter. Og at cykle rundt på de sjællandske cykelstier og veje, når foråret og sommeren melder sig.

 • Hvordan er du som kollega?
  Du finder et udpluk af udtalelser fra kolleger her.

 • Hvor finder jeg dit CV, så jeg kan se/downloade det?
  Lige her: Bjørn Johansens CV

 • Er du på LinkedIn?
  Ja, selvfølgelig. Du finder min profil lige her.

Kontakt mig

Kan du se muligheder i at ansætte mig til din markedsføring, ring til mig på 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder. Så får vi en snak om mulighederne.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med