FAQ - Bjørn Johansen

Her finder du nogle af de spørgsmål, hvis man overvejer at ansætte mig. Listen er ikke komplet, så hvis du mangler oplysninger, der kan fremme mine muligheder for at blive ansat, så giv endelig lyd.

 • Hvad foretrækker du at arbejde med?
  Jeg er marketinggeneralisten, der foretrækker at have en bred vifte af opgaver. Jeg er mere til digital markedsføring, copywriting og storytelling end til grafisk opsætning af brochurer, kataloger og lignende.
 • Hvilken arbejdsform har du det bedst med?
  Jeg foretrækker at arbejde under “frihed under ansvar” og at mine beføjelser svarer til mit ansvar. I mine tre seneste ansættelser har der været gode muligheder for at arbejde hjemme. Det er jeg stor tilhænger af. Jeg vil dog ikke undvære at være på kontoret, for jeg vil kunne mærke pulsen i virksomheden, sparre med mine kolleger, spise frokost med mine kolleger, pjatte med mine kolleger og være en synlig del af virksomheden.
 • Foretrækker du teamwork eller enkeltmandsopgaver?
  Det afhænger af opgaven. Nogle opgaver vil jeg helst klare alene, hvor andre er bedst i teams. Jeg ville “dø”, hvis jeg altid var alene og ikke havde nogen at sparre med.
 • Hvordan har du det med rejseaktivitet i forbindelse med arbejdet?
  Det har jeg det godt med, så længe det holdes på et niveau, som ikke overstiger 20 rejsedage om året. Nationalt og internationalt.
 • Er du typen, der altid har forladt kontoret to minutter efter den officielle arbejdstids ophør? Og som lander 2 sekunder i officiel arbejdstids begyndelse?
  Nej! Og Nej! Jeg foretrækker en fleksibel hverdag. Det betyder, at jeg nogle gange møder tidligt/går sent og andre gange kommer til “direktørtid” eller går tidligt. Det hænger selvfølgelig sammen med de opgaver, der skal løses. Fleksibilitet går begge veje.
 • Orden eller kaos?
  Livet giver begge dele, så det gælder om at få det bedste ud af det. Jeg er pragmatiker. Jeg foretrækker at have styr på ting. Opstår der kaos, bestræber jeg mig på at finde en brugbar løsning.
 • Hvornår kan du starte, hvis jeg ønsker at ansætte dig?
  Efter aftale. Lad os tage snakken om, hvad der passer bedst. Kontakt mig på 42 17 96 42 eller via kontaktformularen herunder.
 • Er det korrekt, at du i den grad er leveringsdygtig i dårlige vittigheder?
  Det er der sikkert nogen, som mener. Humor og glimt i øjet er en del af pakken.
 • Hvad får du fritiden til at gå med?
  Sammen med min familie. Siden 2014 har jeg været medlem af bestyrelsen for ejerforeningen, hvor jeg bor. I 2020/2021 var jeg formand. Jeg kan lide at rejse og opleve nye ting. Det satte Corona en effektiv stopper for, men nu der er håb forude. Min kone har mig lokket mig til at spille Pokemon Go. Det er også en god undskyldning for at komme ud og gå, samt besøge nye steder. Der bliver også tid til at løfte på tunge ting, cykle på stedet og slå til sandsække i det lokale fitnesscenter.
 • Hvor finder jeg dit CV, så jeg kan se/downloade det?
  Lige her: Bjørn Johansens CV
 • Er du på LinkedIn?
  Ja, selvfølgelig. Du finder min profil lige her.
 • Hvordan kontaktes du bedst?
  Telefon: 42 17 96 42
  E-mail: bj@bjoernjohansen.dk
  Kontaktformularen herunder

Hvad er syv plus to? skriv med små bogstaver