Søg

Når du har brug for hjælp til din markedsføring,
har du brug for Bjørn Johansen

SEO

De sidste mange år har SEO været en fast del af mit arbejde. Læs nedenfor, hvad jeg kan byde ind med. Så du får de gode placeringer på Google, som giver kliks, henvendelser og salg.

Søgemaskineoptimering er opgaven, der aldrig bliver færdig. For udover dig, vil dine konkurrenter også have fingrene i topplaceringerne. Derfor foregår der en evig kamp om disse. Nogle brancher og søgeord er nemmere end andre.

Relevant indhold/Content

Det er især på indholdssiden, at jeg arbejder. Jeg skriver indhold, som gør det nemmere for de besøgende at se deres udbytte ved produktet. 

Hos Anticimex, hvor jeg var i 5 år, blev det til meget indhold om flagermus, rotter  og andre skadedyr. Også hos ERV, hvor jeg var i et vikariat, blev det til en del content.

Hvad jeg skriver er baseret på søgeordsanalyser og kunderejsen. Så jeg skriver indhold, der er relevant for kunden. Og der er et passende antal søgninger på.

Brugervenlighed og udbytte

Mit udgangspunkt er, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for. Eller som en af mine foretrukne fagbøger siger/hedder “Don’t make me think!”.

I mere end fem år var jeg webeditor på www.anticimex.dk, hvor jeg stod for at kunder og kundeemner kunne finde de rette oplysninger. Og at det var så nemt, som det var muligt.

I min tid hos ERV var jeg webeditor på erv.dk, hvor jeg har “arvet” en hjemmeside med en del år på bagen. Sammen med det øvrige marketing/online-team deltog jeg aktivt i processen med at få det gjort så nemt, som muligt.

Linkbuilding

At skaffe eksterne links er ikke noget, som jeg har erfaring med. Mit indtryk er, at det efterhånden er et meget specialiseret område, som bedst overlades til eksperterne.

Teknisk SEO

Jeg er ikke kode- og/eller platformshaj. Det er så specialiseret, at det er bedst at overlade det eksperterne. Jeg har deltaget i SEO-projekter og set, hvad disse gutter og gutinder kan. Det kommer jeg aldrig til at kunne.

Min rolle i den tekniske del er at:

  • Optimere billeder, så de loades hurtigt
  • Forebygge forekomsten af 404-sider
  • Bidrage til en struktureret urlstruktur
  • Bruge H1-H3 overskrifter
  • Intern linkbuilding 

 

En god fornemmelse

Det ER en fornøjelse at se, hvordan gode placeringer på Google bliver omsat til kunder, der henvender sig via kontaktformularerne og telefonopkald. Det samme gælder, når jeg ser, hvordan antallet af besøgende stiger. Det lykkedes via SEO-projekter. At øge antallet af top-3 og top-10 placeringer.

Numero UNO er selvfølgelig at foretrække og stræbe efter. 

Tjek mit CV

Læs om mine erfaringer og kompetencer her.

Sagt om mig

Læs, hvad kolleger og chefer har sagt om mig i tidens løb.

FAQ

Få ekstra oplysninger om mig, der ikke fremgår af mit CV

Kontakt mig

Hvis det lyder, som noget du kan have glæde af, så kontakt mig. Ring til mig på 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med