Søg

Kunsten at tage egen medicin

Kunsten at tage sin egen medicin

Det er nemt at give andre råd om, hvad de kan gøre for at forbedre deres liv og muligheder. At give dem den medicin, som “kurerer” dem. Nogle gange kan det knibe det lidt med at tage den selv. Har du det også på den måde?

Jeg har ved flere lejligheder rådet andre til at kigge deres materiale igennem for ting, som ikke fremmer deres budskab.

Efter min mening et ganske godt råd. Men hvad med mit eget materiale?

Stram op! Slet!

I forbindelse med min jobsøgning har jeg været i kontakt med en række kloge mennesker. Jeg bad om at få  feedback på mit jobsøgningsmateriale og hvilket billede de fik af mig.

En af de centrale ting i deres feedback var, at jeg med fordel kunne luge ud i mit materiale og stramme det op. Det var materiale, som var produceret over længere tid. En del af det var ikke relevant længere. Det kunne jeg godt se. Derfor har jeg tyndet ud i mine indlæg, online videoer, strammet sproget op osv.

Det var en god øvelse i “kill your darlings“. En øvelse som ikke kun skal udføres en enkelt gang, men løbende. 

Her på siden har jeg opdateret indlæg, slettet mange andre. Opdateret tekster på sider, tilføjet og slettet sider. Opdateret layout.

Jeg tager min egen medicin. Jeg forventer, at det har en positiv effekt på min jobsøgning. 

Hvorfor jeg deler dette med dig?

Fordi du måske også kan have glæde af mit råd eller et af de råd, som du har givet andre.

Ja, nu drejer det sig om dig!

Hvilket godt råd har du givet, som du med fordel selv kan følge? Så du får mere ud af dit liv? Måske du kunne have glæde af at følge et af de råd, som du har givet andre.

Hvordan kan dit eget gode råd gøre dit liv bedre? 

Har du et godt råd, som vi andre også kan have glæde af?

Læs også

Skriv et svar

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med