Søg

Selvgjort er velgjort – eller er det?

Selvgjort er velgjort. Eller er det. I hvert fald ikke hjertekirurgi

Har du hørt om tandlægen, der  ville operere sig selv, da han fik problemer med sit hjerte?

Forestil dig, at åbne din egen brystkasse med en skalpel (efter at have givet dig selv fuld narkose) og så rode rundt i dit indre. Og så sy din brystkasse pænt sammen bagefter.

På en skala fra 0-10, hvor stor tror du sandsynligheden er for succes?

Det samme gør sig gældende i mange andre af livets situationer. Både i privaten og på arbejdet. Jeg kan ikke alt. Du kan ikke alt. Sammen kan vi mere.

Vi har alle begrænsninger. som i den grad udfordrer det gamle mundheld “Selvgjort er velgjort”. Og at det også både billigere og bedre.

Jeg har arbejdet med marketing i mange år. Det har givet mig kompetencer og erfaringer, som jeg bruger og udbygger i min jobhverdag.  I nogle situationer er det bare ikke nok. Der er brug for EKSPERTER, som kender deres afgrænsede fagområde helt til bunds.

Derfor går der ikke noget af mig, når SEO/SEM-eksperterne tager styringen på det område og lader mig være Praktiske Gris (Bjørn), hvor det giver mening.  Eller andre lægger den forkromede marketingstrategi for de næste 10 år. Det giver bedre resultater og lidt af deres klogskab og indsigt smitter af på mig, så jeg også bliver klogere.

Det er også fint, at der er økonomiafdelingen, der tager sig af regnskaber, løn og lignende. Det ligger ikke til mit højreben.

Og vi skal alle være glade for, at det ikke var mig, der stod for at bygge Storebæltsbroen.

Ja, hvor er det egentlig lige, at jeg vil hen med det? Selvom det er dejligt at være selvhjulpen, at køre efter “vil-selv-kan-selv-gør-selv”, giver det i mange tilfælde bedre resultater at overlade nogle opgaver til andre.

Overvej, om du altid er den bedste til at udføre alle “operationer” på dig selv, din virksomhed eller lignende.

Du er garanteret god til noget, som andre har brug for.

Læs også

Skriv et svar

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med