Selvgjort er velgjort – eller er det?

Selvgjort er ikke altid velgjort (Photo by Alma Sacra/Photoxpress)
Ville du ordne din egen hjerteoperation? Nej vel?!

Kender du historien om hjertekirurgen, som var så overbevist om sine egne evner, at han ville operere sig selv, da han fik problemer med sit eget hjerte?

Forestil dig, hvor smart det er at åbne sin egen brystkasse med en skalpel (efter at have givet sig selv fuld narkose) og så rode rundt i sit eget indre. På en skala fra 0-10, hvor stor tror du sandsynligheden er for succes?

Det samme gør sig gældende, når du skal udvikle din forretning, som nærmest er blevet en del af dig. Du kender forretningen ud ind. Og du ved da, hvad der skal til for at skabe succes. Derfor er du snildt i stand til at klar udviklingsarbejdet og alle de andre ting selv.

Selvgjort er velgjort. Og oftest bedre og billigere. Eller er det?

Min påstand er, at du – lige som alle os andre – har nogle blinde vinkler, som du ikke kan/vil se. Hvornår har du senest betragtet den hud, som sidder mellem dine skulderblade? For mit eget vedkommende er svaret noget i retning af “ALDRIG”.

og?!

Ja, hvor er det egentlig lige jeg vil hen med det? Jeg håber, at du vil overveje, om du altid er den bedste til at udføre alle operationer på dig selv, din virksomhed eller lignende.

Overvej hvilke situationer det faktisk er en ULEMPE at du kender butikkens normale drift som din egen bukselomme. Nogle gange er det nærmest en gave sendt fra himlen at få en “udenforstående” til at stille nogle gode spørgsmål. Det kan kaste lys over, om autopiloten er sat til. Om man har stirret sig blind på en løsning.

Få hjælp

En hjælpende hånd kan være guld værd (foto: artotm/sxc.hu)
En hjælpende hånd kan være guld værd

Få hjælp til at gøre din forretning endnu bedre. Der vil uden tvivl være områder, hvor en hjælpende hånd udefra kan bringe dig langt videre. Hvis du har brug for sparring og/eller praktisk assistance til din markedsføring og kommunikation, er jeg et godt bud. Hvis det gælder om at revidere dit årsregnskab, er det helt sikkert andre end mig, som skal på banen. For alles bedste.

Hvor kan du bruge en hjælpende hånd? Og hvad kan du vinde ved at løse din udfordring med hjælp udefra? Og hvem kan hjælpe dig med det?

Så du opnår bedre resultater.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.