skip to Main Content
42 17 96 42

Nogen vil hade dine nyhedsbreve! Det er helt i orden!

Nogen vil hade dine nyhedsbreve (foto: fipsut/photoxpress)Når du sender dine nyhedsbreve ud, har du sikkert ofte skrevet det med hjerteblod.

Derfor er det jo dejligt, at vi modtagere læser det, deler det og lovpriser det i høje vendinger. Os alle! Sådan er virkeligheden desværre bare ikke. Nogen vil hade det, de vil disse det og de vil afmelde sig. Sådan er det for os alle.

Det er helt i orden. Du kan nemlig ikke ramme alle, altid. Tag et kig på videoen og få et par ord med på vejen om dette. Og husk kommentarer er velkomne.

Hvis du tror, at du kan få noget ud af at modtage besked om nye blogindlæg og andet godt fra mig, så meld dig til mit nyhedsbrev. Hvis du på et tidspunkt kommer til at hade det, så er det nemt at melde fra igen.

Share Button

Bjørn Johansen

Jeg hedder Bjørn Johansen. Jeg har en marketing- og kommunikationsbaggrund, som jeg bruger i mit arbejde. Det er især den digitale markedsføring, som har min interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Du kan også få en mail om opdateringer uden at skrive en kommentar.

Back To Top