SEO giver dig flere besøgende og flere kunder

I forhold til tidligere undersøger dine potentielle kunder meget mere, før de henvender sig til dig. Derfor gælder det om at fundet fundet, hvor de fleste søger: På Google. Der kommer SEO eller søgemaskineoptimering ind. Det kan jeg hjælpe dig med, så du bliver synlig.

Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed, når det kommer til god SEO. 

  • Den tekniske platform
  • Linkbuilding (intern og ekstern)
  • Tekster
  • Brugervenlighed

Af disse fire faktorer, er det kun de tre af dem, som jeg kan hjælpe dig med: intern linkbuilding, tekster og brugervenlighed.

Jeg er ikke kode- og/eller platformshaj. Det er så specialiseret, at det er bedst at overlade til andre end mig. Jeg har deltaget i SEO-projekter og set, hvad disse gutter og gutinder kan. Det kommer jeg aldrig til at kunne.

Til gengæld…

Har jeg det helt anderledes fint med at skrive indhold til hjemmesiden. Indhold, som gør det nemmere for de besøgende at se udbyttet ved produktet.

Det samme gælder brugervenligheden. Mit udgangspunkt er, at det skal være så nemt som overhovedet muligt. 

I mere end fem år var jeg webmaster på www.anticimex.dk, hvor jeg stod for at kunder og kundeemner at finde de rette oplysninger.

Det ER en fornøjelse at se, hvordan gode placeringer på Google bliver omsat til kunder, der henvender sig via kontaktformularerne og telefonopkald. Det samme gælder, når jeg ser, hvordan antallet af besøgende stiger. Det lykkedes via SEO-projekter. At øge antallet af top-3 og top-10 placeringer.

Kontakt mig

Hvis det lyder, som noget du kan have glæde af, så kontakt mig. Ring til mig på 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder.

Hvad er syv plus to? skriv med små bogstaver