Søg

Ville du bruge en teske til at grave ud til en metro?

Gå ikke ned på udstyr. Det kan blive dyrt i længden.

Du skal grave et hul! og du har et graveredskab, så du kan bare gå i gang! Eller kan du?

Det rette værktøj til opgaven

Passer dit graveredskab til opgaven, som du skal løse? Skal du grave et lille hul

til dine blomsterfrø, et hul til en busk eller skal du grave ud til en metro?

Hvis du ikke har det rette stykke værktøj, er der overhængende risiko for, at dit projekt ikke bliver den succes, som du håber på.

Hvor jeg vil hen med den historie?

At bruge en teske til at grave ud til en metro er det rene selvmord! også selv om du har to teskeer!

Det gælder om at bruge det rette værktøj til opgaven. Du vil (forhåbentlig) heller ikke tage bruge Word som økonomisystem. På den korte bane er det måske billigere. I længden vil du have større udbytte af at bruge et rigtigt økonomisystem.

E-mail marketing – kobl webshop og E-mailplatform sammen

For ikke så længe siden var jeg på kursus i E-handel. Her blev det (endnu mere) tydeligt, at det i høj grad er muligt at målrette kommunikationen. Og derved også øge konverterering. Når det er muligt at lave triggerflows og andet godt.

Vi kiggede specifikt på Shopify og Klayvio. Andre sammensætninger kan sikkert noget lignende. Ikke gå ned på udstyr. Det kan blive dyrt. 

Smarter, not harder

For mig giver det god mening at bruge værktøjer og metoder, som betyder at jeg kan nå mere på mindre tid. Som betyder, at jeg kan være mere effektiv. 

Derfor giver det god mening for mig at bruge X antal timer eller kroner på at have et værktøj, som frigiver plads til at gøre andre ting. Der skal selvfølgelig være mening med galskaben, for man kan købe sige hele vejen til Luksusfælden i programmer, gadgets og andet godt, der alle gør dit liv nemmere.

Læs også

Skriv et svar

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med