Work smarter

Skyldig! Jeg indrømmer, at jeg er til “Work smarter”. Jeg kan godt lide løsninger, som betyder at jeg kan nå mere på kortere tid. Jeg kan også godt lide at udvikle dem. At bruge nogle timer på at spare mange timer er sund fornuft for mig.

Derfor vil du opleve, at jeg bestræber mig på at finde løsninger, der gør lige præcis det: sparer tid og gør opgaven nemmere. Så der bliver tid til noget andet.

Herunder følger et eksempel på en løsning, som jeg udviklede og hvilket udbytte det medførte.

Tidsbesparelse på 90% + det store overblik

Da jeg i  2000 startede hos Haro Systemer (nu Pitney Bowes Danmark) tog det cirka 30 minutter at lave et tilbud til en kunde. På det tidspunkt blev tilbud sendt med posten.

Tilbud blev lagret enkeltvis, så der var ikke et samlet overblik over udsendte tilbud.

Endvidere kom sælgerne med oplæggene på tilbuddene til salgsassistenten så sent på dagen, at de først blev sendt dagen efter.

Jeg udviklede et system i Access og Word, der klarede tilbudsskrivningen på 2 minutter og som gav overblik over alle tilbud.

Yderligere blev tilbuddenes udseende ensrettet og fejlkilder minimeret.

Data fra mit system betød også, at vi kunne reducere telefonbogsannoncerne fra kr. 130.000 til 30.000 om året. Vi registrerede nemlig også, hvor kunden havde hørt om os.

Systemet var i brug i mere end tre år. Indtil det blev besluttet, at der skulle implementeres det system, som blev brugt i Norge.

Bjørn Johansen - god til "Work smarter" (foto: Pixabay/PublicDomiainPictures)

Skal vi work smarter - sammen?

Hvis du kan se en fordel i at have en medarbejder, som tænker i at nå mere på mindre tid – og alle de andre ting, som jeg også kan, så kontakt mig. Ring 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen nederst på denne side.

Kontakt Bjørn Johansen

Hvad er syv plus to? skriv med små bogstaver