Søg

Når du har brug for hjælp til din markedsføring,
har du brug for Bjørn Johansen

Sprog

Jeg er god til sprog. Jeg nyder at bruge sproget. Uanset om det er på dansk eller udenlandsk. Det er medvirkende til, at jeg gerne arbejder i en virksomhed med internationale relationer.

Dansk

Modersmål

Engelsk

Forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt. En pæn af mine ansættelser har været i internationale virksomheder, hvor fællessproget har været engelsk. Derfor har jeg løbende kunnet vedligeholde og udbygge mine engelskkundskaber.

Svensk

God forståelse, taler nogenlunde ”Swenish”. En fordel ved at være vokset op med svenske TV-kanaler. Og at have været ansat i virksomheder med stor svensk berøringsflade siden 2016.

Tysk

Godt, men p.t. rustent, mundtligt. Tysk skriftligt har jeg ikke brugt i dette årtusinde.

Hollandsk

Mundtligt på samtaleniveau, ret rustent. Fundamentet blev skabt i løbet af mit år (1984/85) som udvekslingsstudent i den flamsktalende del af Belgien. Desværre har jeg ikke de store muligheder for at benytte dette sprog i hverdagen.

Få det samlede overblik 

Hvis du har brug for det samlede overblik over, hvad jeg har med i bagagen, så tjek mit CV og de øvrige muligheder herunder.

Tjek mit CV

Læs om mine erfaringer og kompetencer her.

Sagt om mig

Læs, hvad kolleger og chefer har sagt om mig i tidens løb.

FAQ

Få ekstra oplysninger om mig, som ikke fremgår af mit CV.

Kontakt mig

Er der noget du gerne vil vide mere om? Kan du se muligheder i at ansætte mig til at stå for din markedsføring? Så ring til mig på 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med