Søg

Når du har brug for hjælp til din markedsføring,
har du brug for Bjørn Johansen

Markedsføringshjælp på deltid eller som projektansættelse

Når du har brug for min hjælp til din markedsføring på mindre end 37 timer om ugen (fast), så ansæt mig på deltid eller i en projektansættelse.

På den måde får du den marketinghjælp, som passer til din virksomhed.

 

Hvad har andre sagt om mig?

En fornøjelse at arbejde sammen med

Det er ikke kun Bjørns markedsføringsevner, der imponerede mig. Bjørn var en fornøjelse at arbejde sammen med på grund af hans utroligt positive indstilling til at få tingene gjort og rettidig levering. Hans sans for humor og engagement blev også værdsat ikke kun af mig selv, men af teamet og hans kolleger.

(Marketingchef)

Omhu, indsigt og viden

Det er ikke kun Bjørns markedsføringsevner, der imponerede mig. Bjørn var en fornøjelse at arbejde sammen med på grund af hans utroligt positive indstilling til at få tingene gjort og rettidig levering. Hans sans for humor og engagement blev også værdsat ikke kun af mig selv, men af teamet og hans kolleger.

(marketingchef)

Positiv, fokus på muligheder og dreven

Som person tilfører Bjørn en masse varme og glæde omkring sig. Hvis du er i dårligt humør, er Bjørn manden at være i nærheden af, da han har denne tendens til at se tingene ud af et meget positivt lys. intet er umuligt, før det faktisk er det. Hvis du har du brug for en dreven person, der ved en ting eller to om marketing, indholdsskabelse og online/eCommerce generelt, er Bjørn din mand.

(Online manager)

Strukureret, effektiv og hyggelig

Det er altid hyggeligt at dele kontor med Bjørn. Han arbejder struktureret, effektivt og er altid klar med en sjov kommentar. Bjørn suger hurtig ny viden til sig, og er ikke bleg for at hoppe ud i nye projekter. Du kan altid sparre med Bjørn hvor du er sikker på at få et sagligt indspark til hvordan du kan gribe udfordringen an.

(koordinator)

Hvis det lyder interessant…

Hvis du kan se muligheder i at lade mig hjælpe dig med din markedsføring, så kontakt mig. Ring til mig på 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Hvad søger du?

Skriv til mig, hvad jeg kan hjælpe dig med