skip to Main Content
42 17 96 42

WordPress eller skræddersyet CMS til din hjemmeside?

Når du har besluttet dig, at nu skal du altså have lavet en (ny) hjemmeside, så er der lige det der med, hvilken platform du skal vælge til din hjemmeside. Og jeg skal love for, at der er nok at vælge mellem.

Standard eller skræddersyet CMS?

Powered by WordPressEt af de vigtige valg du skal træffe er, om du vil have et standardsystem (såsom WordPress, Joomla, Drupal…) eller om du vil system, som er udviklet specielt til dig. Her spiller dine behov, ønsker og økonomi en stor rolle. Og TILLID.

Læs også: Hvad vil du egentlig med en hjemmeside?

Jeg er tilhænger af at vælge en standardløsning, som kan tilrettes. Inden jeg faldt for WordPress, var jeg til Joomla. Jeg foretrækker standardløsningen frem for det skræddersyede fordi jeg med en standardløsning ikke løber den risiko, at udvikleren bliver syg eller går bankerot, så min hjemmeside DØR. Jeg kan ikke forestille mig, at det bliver aktuelt med WordPress.

Med WordPress (og andre standardløsninger) er der masser af muligheder for hjælp via en søgning på Google, når/hvis du render ind i en udfordring. Det er noget sværere, når du har valgt et skræddersyet system, som kun din udvikler kender.

En anden ting, der også er vigtig at få med: Hvem skal stå for den daglige vedligeholdelse? Dig/en af dine kolleger/en ekstern konsulent. For ikke så længe siden var jeg ansat i en virksomhed, som havde en hjemmeside, som kun udvikleren kunne rette i. Det var på ingen måde tilfredsstillende. Nødvendige opdateringer blev ikke foretaget og sitet var meget statisk.

Heldigvis fik jeg “lokket” direktøren til at sige god for, at vi fik en ny hjemmeside i WordPress. Ved at foretage det skift kunne vi nu selv stå for driften af hjemmesiden.

Nu er det jo ikke sikkert, at ovenstående betragtninger er relevante for dig og din virksomhed. Men de er måske alligevel en overvejelse værd – inden du vælger platform. Del gerne med os, hvilken platform du har valgt og hvorfor.

Share Button

Bjørn Johansen

Jeg hedder Bjørn Johansen. Jeg har en marketing- og kommunikationsbaggrund, som jeg bruger i mit arbejde. Det er især den digitale markedsføring, som har min interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Du kan også få en mail om opdateringer uden at skrive en kommentar.

Back To Top