Ville du bruge en teske til at grave ud til en metro?

Du skal grave et hul! og du har et graveredskab, så du kan bare gå i gang! Eller kan du?

Det rette værktøj til opgaven

Passer dit graveredskab til opgaven, som du skal løse? Skal du grave et lille hul

til dine blomsterfrø, et hul til en busk eller skal du grave ud til en metro?

Hvis du ikke har det rette stykke værktøj, er der overhængende risiko for, at dit projekt ikke bliver den succes, som du håber på.

Hvor jeg vil hen med den historie?

At bruge en teske til at grave ud til en metro er det rene selvmord! også selv om du har to teskeer!

Det gælder om at bruge det rette værktøj til opgaven. Du vil (forhåbentlig) heller ikke tage bruge Word som økonomisystem. På den korte bane er det måske billigere. I længden vil du have større udbytte af at bruge et rigtigt økonomisystem.

Overlad markedsføringen til Bjørn Johansen

Det samme gør sig gældende med din markedsføring. Det kan godt være, at du får det gjort – det dersens markedsføring. Men at du egentlig helst er fri, fordi du er meget bedre til andre ting. Det er der heldigvis en løsning på: Bjørn Johansen.

Lad mig tage hånd om din markedsføring. Det er jeg nemlig god til. Så kan du fokusere på de ting, som du er god til og derved forbedre dit firmas resultat. Jeg hjælper dig med at blive dine kunders foretrukne leverandør. Så de lægger deres kroner i din kasse.

Kontakt mig

Kontakt mig på tlf. 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl mig hvad du har brug for. Så får vi en uforpligtende snak om mulighederne.

Hvad er syv plus to? skriv med små bogstaver

Skriv et svar