Ville du bruge en teske til at grave ud til en metro?

Du skal grave et hul! og du har et graveredskab, så du kan bare gå i gang! Eller kan du?

Det rette værktøj til opgaven

Passer dit graveredskab til opgaven, som du skal løse? Skal du grave et lille hul

til dine blomsterfrø, et hul til en busk eller skal du grave ud til en metro?

Hvis du ikke råder over det rette stykke værktøj, så er der overhængende risiko for, at dit projekt ikke bliver den succes, som du håber på.

Hvor jeg vil hen med den historie?

At bruge en teske til at grave ud til en metro er det rene selvmord! også selv om du har to!

Det gælder om at bruge det rette værktøj til opgaven. Du vil (forhåbentlig) heller ikke tage bruge Word som økonomisystem. På den korte bane er det måske billigere. I længden vil du have større udbytte af at bruge et rigtigt økonomisystem.

Overlad markedsføringen til Bjørn Johansen

Det samme gør sig gældende med din markedsføring. Det kan godt være, at du får det gjort – det dersens markedsføring. Men at du egentlig helst er fri, fordi du er meget bedre til andre ting. Det er der heldigvis en løsning på: Bjørn Johansen.

Lad mig tage hånd om din markedsføring. Det er jeg nemlig god til. Så kan du fokusere på de ting, som du er god til og derved forbedre dit firmas resultat. Jeg hjælper dig med at blive dine kunders foretrukne leverandør. Så de lægger deres kroner i din kasse.

Fast, projekt, heltid eller deltid

Kontakt mig på tlf. 42 17 96 42 eller send en mail på bj@bjoernjohansen.dk og fortæl mig hvad du har brug for. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvilken løsning, der passer bedst. Afhængig af dit behov kan du ansætte mig som fast medarbejder eller som projektmedarbejder i en begrænset periode. og timeantallet afpasser vi også til dit behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.