skip to Main Content
42 17 96 42

Tjen penge på andres drømme

Umiddelbart lyder det måske ikke særlig pænt at tjene penge på andres drømme. Det kan det sagtens være. Læs hvorfor.

Forestil dig, at du har en drøm om at tage til Bali, hvor du kan sidde og mærke sandet mellem dine tæer imens solen skinner fra en skyfri himmel. Du har lige bestilt lidt godt at spise og drikke.

Den drøm kan godt blive noget af en udfordring, hvis ikke du kan alliere dig med nogen, som kan få dig til Bali. Det kunne være et rejseselskab.

Alternativt kan du investere i en vandcykel og tage en MEGET lang orlov. Du har drømmen, rejsebureauet hjælper dig med at realisere den. Eller forhandleren af vandcykler.

Tjen penge på at opfylde dine kunders drømme (foto: Galina Barskaya/Photoxpress)Hvilke drømme er du med til at realisere?

I din virksomhed har du et eller flere produkter, som dine kunder har brug for.

Hvorfor er det egentlig at din kunde køber dit produkt?

Hvordan hjælper dit produkt kunden med at realisere sin drøm? Hvad drømmer kunden om?

Hvilke drømme tjener du penge på at opfylde for andre?

  • En tryg økonomi for sine efterladte (livsforsikring)?
  • Selvrealisering (malerkursus)?
  • Frihed (motorcykel)?

Tag udgangspunkt i kundens drøm

Når du fortæller kunden om dit produkt, så fortæl kunden, hvordan du og dit produkt er med til at gøre hans/hendes drøm til virkelighed. Tal til drømmen – uden af smøre for tykt på.

Jeg hjælper mine kunder med at realisere deres drøm om at tjene flere penge, som de kan bruge til at finansiere deres andre drømme.

Hvilke drømme realiserer du og dine produkter?

Share Button

Bjørn Johansen

Jeg hedder Bjørn Johansen. Jeg har en marketing- og kommunikationsbaggrund, som jeg bruger i mit arbejde. Det er især den digitale markedsføring, som har min interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Du kan også få en mail om opdateringer uden at skrive en kommentar.

Back To Top