LinkedIn – Vejen til dit nye job og større netværk

Du har sikkert hørt det en gang eller tusinde:  Det er vigtigt at have sit netværk i orden, Også når du er jobsøgende. Har du så det? Netværket i orden? Det kan LinkedIn hjælpe dig med.

Netværk – dit livs paraply

Du kan sammenligne et godt netværk med en paraply. Når solen skinner på dig og regnen fosser ned på nogen i dit netværk, så er det oplagt, at han/hun låner din ekstra paraply. Du hjælper ham/hende med at komme i tørvejr – og måske endda hjælper vedkommende med at skaffe en billet til sin egen solbeskinnede plet.

Netværk er som en paraply (foto: lakewentworth)
Netværk er som en paraply

En dag er det måske dig, som er havnet i uvejret og har brug for en paraply.

Når du har stillet op, har hjulpet og ladet andre låne din paraply, er sandsynligheden for at du får hjælp til at komme tilbage i solen større.

LinkedIn – hjælp og bliv hjulpet

På LinkedIn kan du connecte med dine kolleger, venner, din badmintonmakker, forretningsforbindelser, som du allerede kender. Hvis en af jer ryger ud i regnen, er I fortsat forbundet og kan hjælpe hinanden.

I kan jo også hjælpe hinanden med at komme gøre det nemmere for hinanden i dagligdagen. Hvis du lige mangler et råd eller en ny kollega, så spørg i dit netværk. De kender garanteret nogen, som kender nogen, som lige er det, som du har brug for.

Men hvorfor nøjes med at linke med Tordenskjolds soldater? Dem som du har kendt i årevis. Hvorfor ikke også kontakte nye spændende mennesker, som du kan se potentiale i at kende? Udvid dine cirkler og kom endnu længere ud. Lad flere få glæde af din paraply og få selv adgang til flere paraplyer.

Hvis du kan se en idé i at linke op til mig, så klik videre til min LinkedIn profil og invitér mig. Jeg bestræber mig på at være en GI-TAR – uden at have et millimeterregnskab i min lille sorte bog. Kan jeg hjælpe, så gør jeg det.

Nok om mig. Hvad med dig? Hvordan har du det med dit netværk?

En reaktion

  1. Super godt indlæg – jeg kan ret godt lide din tilgang med at sammenligne LinkedIn og netværk med paraplyer 🙂 Det giver fantastisk god mening, og det er jo netop det rigtigt mange mennesker de glemmer når de snakker Netværk.
    jeg har det selv på samme måde som det du skriver her – jeg giver gerne, men har også en hvis forventning om at der kommer noget igen fra mit netværk når det pludselig regner… det har det så heldigvis også vist sig hver gang.

Lukket for kommentarer.