Grafik

I mit arbejde som alsidig marketingmedarbejder, er der helt naturligt også en del grafik, der skal håndteres. Og der er meget software, som kan bruges til at få de bedste mulige resultater. Læs her, hvilke programmer jeg har arbejdet med. Lad det være sagt med det samme: Jeg har nedsat farvesans og har ingen grafisk baggrund. De to ting hænger sikkert sammen. Derfor er jeg ikke det rette valg for dig, der har brug for en superæstetisk person med stor interesse for og erfaring med udvikling af grafiske mesterværker. Når det er sagt… Så elsker jeg at finde grafik, der understøtter det budskab, som materialet skal give. Grafik, der er med til at fortælle historien. Derfor har jeg da også mange års erfaring med grafiske programmer, især Adobes programmer.

Adobe Photoshop

Standardprogrammet når det kommer til billedredigering. I forhold til hvor mange muligheder Adobe Photoshop tilbyder, kender jeg kun et hjørne af programmet. Det forhindrer mig heldigvis ikke i at bruge Photoshop til at redigere billeder til brug på hjemmesider, i nyhedsbreve, indlæg på sociale medier, video og lignende. Jeg er daglig bruger af Photoshop.

Remove.bg

jeg er stor tilhænger af værktøjer, som gør det nemmere for mig. En af tidligere hadeopgaver har været fritskrabning af billeder. Men med hjemmesiden remove.bg er det klaret i med et snuptag.

InDesign

I 2022 stiftede jeg for første gang kendskab til InDesign, da jeg skulle opdatere en række store dokumenter. Der var mange nye elementer at forholde sig til. Heldigvis var en del funktionaliteten og logikken som i de andre Adobe-produkter. Derfor var der en forholdsvis stejl lærekurve, så jeg fik redigeret de mange dokumenter. Jeg er ikke blevet en haj til InDesign. Men jeg har kendskab til programmet.