Hvad vil du egentlig med din hjemmeside?

Hvad vil du med din hjemmeside?Et af de allervigtigste spørgsmål du kan stille dig selv er: “Hvad vil jeg opnå med min hjemmeside?”

Hvis dit svar er noget i retning af: “Jamen, en hjemmeside skal man da have!”, så har du en opgave foran dig. Hvis du ikke ved, hvorfor du vil have en hjemmeside eller hvilket formål den skal tjene, så kan du lige så godt bruge din tid og dine penge på noget andet.

Det giver ikke mening at ofre krudt på meningsløse aktiviteter.

Branding, leadgenerering, salg eller visitkort?

Du kan bruge din hjemmeside til mange forskellige formål. Skal du sælge via din hjemmeside, skaffe kunder i butikken, brande dig selv eller noget helt fjerde?

Formålet har stor indflydelse på, hvordan din hjemmeside skal se ud og hvilke funktioner den skal indeholde. Det skal du tage stilling til – inden du kaster dig ud i valg af platform, layout og leverandør.

Vær klar i spyttet og opnå bedre resulater (foto: babou/Photoxpress)
Vær klar i spyttet og opnå bedre resultater

Jo klarere du er i spyttet, jo skarpere og tydeligere bliver din hjemmeside.

Når du har svaret på, hvad du vil med din hjemmeside, kan du gå i gang med at finde den løsning, som bedst hjælper dig i mål: Layout, sprog, kontaktformular, menustruktur, Call-To-Action, SEO og alle de andre discipliner, som er med til at din hjemmeside giver det ønskede udbytte.

Min egen hjemmeside er først og fremmest tænkt som branding. Ved at dele mine tanker, idéer, forslag, værdier og andet god bestræber jeg mig på at vise, hvad jeg har at byde på og hvad jeg står for. S

Mit mål er, at du og andre besøgende på hjemmesiden tænker: “Han, Bjørn Johansen, er sgu ikke helt dum! Og det gør jeg ved at dele (sharing is caring).

Måske kan et af mine indlæg hjælpe dig videre. Måske står du – eller nogen du kender – ligefrem og kan bruge mig og mine kompetencer. Derfor har jeg gjort plads til en kontaktformular, så jeg er nem at kontakte.

Såeh… Hvad vil du egentlig med din hjemmeside?

4 reaktioner

  1. Hej Trine,
    Selv tak, og tak for din feedback. Med hensyn til de mange muligheder for at kontakte mig, så er det baseret på, at det skal være NEMT at kontakte mig. Det er også et Call-to-action.

    Efter min mening bliver man aldrig færdig med at lave sin hjemmeside. Jeg fifler løbende med at justere. Hvis hjemmesiden ikke gør noget godt for en, er det bedre at lade være – eller få andre til at hjælpe med siden, så den gør noget godt for en.

  2. Hej Bjørn

    Tak for igår. Jeg kan godt lide din hjemmeside. Der er måske lidt for mange muligheder for at kontakte dig. Jeg synes det er et godt initiativ og det er godt der er en der stiller spørgsmål til hjemmesider. Dårlige hjemmesider bør ikke efter min mening laves, så skal man hellere lade være med at lave en. Hvad mener du?

Skriv et svar