Hvad er ligheden mellem dine “bisser” og din business?

Hvad er ligheden mellem dine bisser og din business?? (foto: MAXFX/Photoxpress)Ligheden er, at uanset om du ønsker gode bisser eller god business, så kræver det opmærksomhed og pleje.

Det varer nok lige nogle år, før man som spæd får en vaccination, som sikrer perfekte bisser gennem hele livet. Og en vaccine til forretningen? Der går nok endnu længere.

Hvis du ignorerer nogle af tænderne, så kan det hurtigt udvikle sig i negativ retning. I værste fald skal du fremover sende tænderne med post til tandlægen. Går du det samme med sin forretning, tja…

Når du driver forretning, er der mange ting at holde styr på. Ting, som hver især bidrager til dit samlede resultat og derfor er vigtige.

Hvis du har bare den mindste lighed med os andre, så er der ting, som du egentlig helst vil overlade til andre. Hvad er det?

At udvikle og gennemføre nye marketingprojekter og idéer, som giver bedre business er lige mig. Det er derfor at Bjørn Johansen, marketing, kommunikation og sparring hører sammen.

Da jeg ikke er uddannet tandlæge eller tandplejer, skal jeg nok holde mig fra dit tandsæt. Men måske jeg kan gøre noget for din business. Hvilket udbytte kan du få ud af et eftersyn? Hvad trænger du til at få ordnet?

Ring til mig på tlf. 42 17 96 42 eller brug kontaktformularen. Så får vi en snak om, hvad du har brug for og hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.