skip to Main Content
42 17 96 42

Husk at linke til din hjemmeside på din LinkedIn-profil

Nu har du skrevet hvad du hedder og hvad du kan på din profil på LinkedIn.

Huskede du også at lave et link til din hjemmeside, dit firma og din blog? Så dine besøgende kan klikke sig videre til disse?

Det er egentlig ret nemt. Se den lille video nedenfor. Den er sakset fra YouTube og giver en hurtig gennemgang af, hvordan du gør. Det er en gut, som hedder Tony Stocco, som har lavet videoen.

Som du kunne se i videoen, behøver du ikke holde dig til LinkedIns standardtekster. Giv linktitlerne nogle mere sigende og interessante navne. “My web” og “My blog” er måske ikke de mest spændende titler. Giv linkene en titel, som fortæller mere om, hvad man kan forvente.

Hvis du vil forbedre din profil på LinkedIn, er der masser af andre gode videoer på YouTube, som du kan lade dig inspirere af.

 

Share Button

Bjørn Johansen

Jeg hedder Bjørn Johansen. Jeg har en marketing- og kommunikationsbaggrund, som jeg bruger i mit arbejde. Det er især den digitale markedsføring, som har min interesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Send mig en e-mail når nogen følger op på min kommentar. Du kan også få en mail om opdateringer uden at skrive en kommentar.

Back To Top