Få jobbet – tænk også uden for kassen

Når vi søger job, er der en masse traditionelle måder at gøre det på. Og så er der de utraditionelle. Se videoen og hør, hvorfor du også med fordel kan anvende nye metoder i din jobsøgning. Dem uden for kassen.

Hvis du har en succeshistorie om, hvordan du ved hjælp af utraditionel jobsøgning fik et job, så del den med os her på siden. Lad os få del i dine guldkorn.

2 reaktioner

 1. Hej Jane,

  Det vil jo være individuelt for os alle, hvad der er anderledes.

  Jeg noterede mig, at du har dit eget domæne http://www.janemadsen.dk. Allerede dér har du gjort noget, som de fleste ikke gør: Du har tilføjet en platform, hvor du kan skrive om det, som du kan tilbyde en arbejdsgiver. Du har kontrollen over det.

  Efter at have kigget lidt på din hjemmeside, er jeg i tvivl om, hvorvidt du er jobsøgende. Der er ikke – for mig – noget i teksten som antyder dette.

  I forbindelse med din coachuddannelse har du måske stiftet bekendtskab med NLP, hvor en af forudsætningerne lyder noget henad “Hvis noget ikke virker, så prøv noget andet”. Det gør sig – efter min mening – i høj grad også gældende på et jobmarked, hvor man er mange ledige om få job.

  Jeg mener, at med fordel kan gå frisk til sagen, glemme flinkeskolen og i stedet anvende de muligheder man har. Og finde nogle nye undervejs. Samtidig skal det også være nogle løsninger, som man har det godt med som person. Det må gerne være noget, som måske rykker lidt til ens grænser (som f.eks. at lave video). Det skal bare ikke være imod ens grundholdninger.

  Forhåbentlig kan du bruge mit svar, selv om det ikke er særlig konkret. Her på LinkedIn har jeg læst om annoncer i Erhvervsbladet, radioreklamer, T-shirts og andet godt. Slip fantasien løs.

  Venlig hilsen

  Bjørn Johansen

 2. Tak for dit indlæg i forhold til at få sig et job. Det kunne være sjovt at prøve noget utraditionelt, men hvad?
  Venlig hilsen
  Jane M

Lukket for kommentarer.