Er du og din e-mail marketing klar til Valentinsdag?

Sender du nyhedsbrev til Valentinsdag (foto: S/Photoxpress)Valentinsdag! Det er bare sådan noget, som er kommet til Danmark for at blomsterhandlerne, spisestederne og chokoladeproducenterne kan hive lidt ekstre penge ud af os! Eller hvad?

Uanset hvad du og jeg mener om Valentinsdag, Mors dag, Fars dag og hvad der ellers er af dage, kan der ligge nogle penge og vente på os. Hvilken vinkel kører du på Valentinsdag? Hvordan kan Valentinsdag give dig penge i kassen?

Selv om dit produkt ikke er chokolade/wellness/plys-afdelingen, kan du stadig finde en vinkel på det. Hvis du sælger udstyr til biler, kunne du have en valentinsgave “Fra mig – til mig”: 4 Alufælge til øsen! Mere romantisk kan det da næsten ikke blive.

Nogen vil mene, at det er dårlig smag og usmageligt at drive rovdrift på disse dage. Så længe dine kunder ikke synes det og du skaber resultater med dine nyhedsbreve, så er det vel egentlig bare at give den gas. Så kan de andre tænke alt det de vil. Mens du forhåbentlig smiler hele vejen ned til banken.

Skriv en kommentar om, hvad du fokuserer på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.