Brug “Del”-knappen og hjælp dit netværk (og dig selv)

Del og glæd (foto: Sylvaine Thomas/Photoexpress
Del og glæd

Har du lagt mærke til, at der ved stadig flere artikler, stillingsopslag og andet godt er en masse små fine knapper?. Og en opfordring til at dele? Det finder du også nederst i dette indlæg.

Du kan oftest vælge at dele via Facebook, LinkedIn, Google+ og Twitter. Men hvorfor skulle du dog gøre det, bare fordi indholdet kan hjælpe en i dit netværk videre?

Det er der flere gode svar på.

Hjælp og bliv hjulpet

Et af de gode svar er, at du – ved at dele en relevant artikel eller stillingsannonce – hjælper andre med at opnå deres mål.

Et andet godt svar er, at viser du vejen med at dele nyttig viden, så vil dit netværk gøre det samme for dig. Så du får øjnene op for noget, som du ellers ikke havde opdaget. Når de opdager et godt ben, så deler de med dig. Hvis du nu søger på f.eks. “Online markedsføring” og en af dine venner/bekendte har trykket +1, så vil dette fremgå af din søgeoversigt. På den måde får du glæde af, hvad andre synes godt om. Og de får glæde af de ting, som du synes er spændende.

Det er da en “win-win-situation” der vil noget!

En i mit netværk gjorde mig – via Facebook – opmærksom på en stilling, som jeg ellers aldrig ville have hørt om.

For mig betød det, at jeg var med i hatten, da stillingen skulle besættes. Nice! Stor tak til hende for at dele. Selvfølgelig er der ingen garantier. Men det er bedre at være med i hatten end slet ikke at vide noget!

Del dette indlæg og bliv stærkere

Benyt ikonerne under dette indlæg til at sende indlægget til dem, som også kan se udbyttet ved at have et stærkt og velfungerende netværk. Et GI-TAR-netværk, hvor der bliver givet og modtaget. Jo flere I er til at dele viden og idéer, jo stærkere er I sammen og hver for sig.

Dine erfaringer med dele-knappen

Har du allerede taget dele-knappen til dig? Har du god historie om, hvordan deleknappen gav dig eller en i dit netværk et tip, som fik stor, positiv betydning? Så del historien med os.

3 reaktioner

  1. Hej Bjørn,

    Jeg er helt enig, den pågældende ven har helt sikkert fået en stjerne i din bog ved at dele jobopslaget. Det kan jo være du tænker på hende før en anden person næste gang du falder over noget hun kan bruge til noget.

    Mvh. Rune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.