skip to Main Content
42 17 96 42 hej@bjoernjohansen.dk

Når du laver nyhedsbreve med MailChimp, kan der opstå tvivl om, hvordan man lige gør det ene eller det andet. MailChimp er et program i løbende udvikling, så ting ændrer sig over tid. Jeg vil – efter bedste evne – give dig svar på hvordan man gør.

På denne side finder du svar på nogle af de spørgsmål, som ofte dukker op, når man skal til at lave et nyhedsbrev. Svarene finder du via linket ved spørgsmålet. Havde jeg skulle lave EN side med alle svar, ville siden blive meget lang og uoverskuelig. Listen bliver løbende opdateret, for der er jo masser af gode spørgmål – og svar –  i forbindelse med produktion af nyhedsbreve.

Vil du også kende svarene på de næste spørgsmål, der dukker op? Så meld dig til mit nyhedsbrev. Brug formularen ude til højre

  • Hvordan deler du let dine blogindlæg med dine læsere? Læs svaret her
  • Hvad kan jeg gøre, hvis jeg løber tør for ideer til mine nyhedsbreve? Læs svaret her
  • Må jeg bare sende nyhedsbreve ud – uden tilladelse? Læs svaret her
  • Hvordan måler jeg effekten af mine nyhedsbreve? Læs svaret her
  • Hvilke tal skal jeg være opmærksom på i MailChimps kampagnerapporter? Læs svaret her
Back To Top